Упитник о задовољству корисника

Поштовани,

Републички завод за статистику (РЗС) континуирано ради на унапређењу својих услуга у циљу стицања поверења и задовољства корисника. У складу са тим, у периоду од 12. октобра до 12. новембра 2021. РЗС спроводи "Истраживање о задовољству корисника".

Електронски упитник је постављен на веб-сајт РЗС-а. Информација о спровођењу истраживања послата је свим корисницима који су у периоду од октобра 2019. до октобра 2021. године поднели захтев путем апликације "Питајте нас" или путем званичне имејл-адресе (stat@stat.gov.rs), као и корисницима који су пријављени на нашу имејл-листу путем које добијају обавештавање о новим саопштењима.

Да бисмо сазнали у којој мери испуњавамо Ваша очекивања, изузетно нам је важно да добијемо повратну информацију од Вас. Молимо Вас да одвојите мало времена, попуните ову анкету и својим одговорима помогнете да унапредимо степен Вашег задовољства.

Резултати истраживања биће објављени на сајту РЗС-а у агрегираном облику, чиме је у потпуности обезбеђена тајност података.