hidden hit counter

Промоција публикације „Предузећа по величини и предузетници у Републици Србији, 2010‒2015.“

Београд, 24.05.2017. године

Промоција публикације „Предузећа по величини и предузетници у Републици Србији, 2010‒2015.“

Републички завод за статистику објавио је публикацију „Предузећа по величини и предузетници у Републици Србији, 2010-2015.“, којом се наставља свеобухватно статистичко праћење микро, малих, средњих и великих предузећа и предузетника према стандардима које прописује Евростат, као и обезбеђивање међународно упоредивих индикатора њиховог пословања.
Публикација садржи изабране макроекономске показатеље према величини предузећа (тј. на нивоу контингената микро, малих, средњих и великих предузећа), као и за предузетнике, у периоду од последњих шест година, чиме је омогућено сагледавање и динамике и структуре посматраних економских појава, са више аспеката.
Тим поводом, у РЗС-у, 24. маја 2017. године, одржана је промоција наведене публикације, аутора Милана Бурзановића, којој су присуствовали истакнути гости из разних министарстава као и представници медија. На промоцији су говорили проф. др Миладин Ковачевић, директор Завода, Душан Гавриловић, помоћник директора и Милан Бурзановић, аутор публикације.
Фотогалерија