hidden hit counter

Едукација студената на Економском факултету у Суботици и Новом Саду

Нови Сад, 23. новембар 2016. године 
Суботица, 24. новембар 2016. године
У оквиру Пројекта  „Едукација корисника статистичких података у граду Суботица“, на Економском факултету у Суботици и Одељењу Економског факултета у Новом Саду,  одржано је предавање: „Пут до званичних статистичких података“.
Предавање је одржано за студенте друге године, у склопу вежби из предмета Основе аграрне економике. Циљ предавања је био да се код будућих корисника и потенцијалних давалаца података повећа степен статистичке писмености, боље информисаности и разумљивости статистичких података.
Презентација је била резултат заједничког рада статистичара из подручних одељења Суботице и Новог Сада: Сперанце Ротар, Данице Абрахам, Данијела Бибића и Иване Шупут.
У оквиру сарадње Економског факултета у Суботици и РЗС-а, представници ове две институције разменили су  искуства и сазнања о изворима и методама прикупљања статистичких података.
Подршку пројекту дали су са Економског факултета професори Ловре Ковиљко и Раде Поповић и асистент  Данило Ђокић, а из РЗС помоћник директора Ергин Куртеши, Звездана Димитријевић Јеноваи, Вања Војск, Драгана Миланковић и Милан Травица.
 
  
 
Фотогалерија