hidden hit counter
Реални индекси нето зарада, м/м-1
Chart.

Актуелности

Београд, 10. новембар 2015.

Учините да будемо још бољи - попуните упитник за наше истраживање о задовољству корисника.

Попуните анкету овде

Републички завод за статистику (РЗС) непрестано ради на унапређењу својих услуга у циљу задовољства и стицања поверења корисника. У складу са тим, у периоду од 10.11.2015. до 10.12.2015. РЗС спроводи "Истраживање о задовољству корисника статистичких података и услуга".

Да бисмо сазнали у којој мери испуњавамо ваша очекивања, изузетно нам је важно да добијемо повратну информацију од вас. Стога вас молимо да одвојите неколико минута, попуните ову анкету и својим предлозима помогнете да будемо бољи.

Резултати истраживања биће објављени у агрегираном облику, чиме је у потпуности обезбеђена тајност индивидуалних података о лицима и институцијама учесницима у истраживању, и биће доступни на сајту РЗС-а.

◊◊◊

Београд, 30. октобар 2015.

Влада Републике Србије на седници одржаној 23. октобра 2015. године посебним решењем именовала је председника и чланове Савета за статистику на период од пет година. Савет за статистику предствља интегрални део система званичне статистике који се бави стратешким питањима званичне статистике.

◊◊◊

Београд, 19. октобар 2015.

Обавештавамо све високошколске установе да је од школске 2015/2016 године омогућено прикупљање образаца за уписане студенте – ШВ 20 електронским путем,  у XML формату. Сви факултети/високе школе које имају техничке могућности за електронско слање, могу преузети актуеле шифарнике и шему слога у xml формату са нашег сајта, област Образовање, или овде. У противном могу се обратити Рачунарском центру Београдског универзитете на мејл: info@sv20.ac.rs.